BUDAPEST IKONIKUS TENGERI BISZTRÓJA.
2013-ban egy olyan egyedi koncepciót hoztunk létre, amely egy halpiac és egy kötetlen, laza hangulatú étterem egyedülálló fúziója. Mindezt egy kivételes környezetben, az Andrássy út pezsgő forgatagában álmodtuk meg, színházak, luxus üzletek, bohém kávéházak és nagykövetségeknek otthont adó villák közvetlen szomszédságában.
Büszkék vagyunk az ország legnagyobb éttermi tengeri kínálatára. A hét minden napján elérhető a legmagasabb igényeket kielégítő friss osztriga és kaviár választékunk, továbbá élő homár, sushik és sashimik, valamint az évek során ikonikussá vált ételeink, mint a Fish & Chips, a Marseille-i halleves, a Calamari Fritti, a Polip Carpaccio vagy éppen a legjobb hazai halakból készülő magyar klasszikusok.
MI A BIGFISH?
A HALPIAC
Jégpultunkban közvetlenül az anyacégünktől, a THE FISHMONGER-től, az ország piacvezető hal importőrétől beszerzett kiváló minőségű halakat, kagylókat és egyéb szezonális ritkaságok nagy választékát kínáljuk.
A napi választék a szállítástól, a szezonális elérhetőségtől és az időjárási viszonyoktól függően változik. Emiatt a menü ezen részén az árakat a napi piaci mozgáshoz igazítjuk.
Fontosnak tartjuk, hogy a következő generációk számára is megőrizzük a természetes vizek élővilágát, ezért különös figyelmet fordítunk arra, hogy kizárólag szigorúan ellenőrzött, fenntartható halászati módszerekkel vadon fogott vagy etikus gazdaságból származó halakat kínáljunk vendégeinknek.
KONYHA
Az elmúlt években a tengeri halak népszerűsége új szintre lépett, ahogy egyre többen ismerték fel az egészséges és változatos étkezés fontosságát.
Konyhai filozófiánknak a mediterrán térségek kozmopolita szellemisége adja a gerincét, kiegészülve ázsiai, dél-amerikai, közel-keleti vagy éppen hazai impulzusokkal.
Fogásainkban közös pont a kompromisszumok nélküli friss tenger gyümölcsei, a kitűnő alapanyagok, autentikus ízek érthetően és hitelesen.
BOR
Folyamatosan változó borlapunkun a hazai kedvencek mellett szeretnénk a világ klasszikus borvidékeit is megfelelően reprezentálni, figyelembe véve az évjáratok változatosságát. Mindig nyitott szemmel járunk, hogy ráakadjunk a kis pincék és ismeretlenebb régiók nagyszerű tételeire, melyeket igyekszünk poharazva is elérhetővé tenni. Csapatunk elsődleges célja, hogy ne csak a tengeri ételek világában, hanem a hozzájuk legjobban párosítható italok terén is segítsen minden igénynek megfelelően eligazodni.